fbpx

cu ce e mai bun ZdG în comparație cu NIT? cu nimic.

Azi Ziarul de Gardă a publicat publicitate pentru blogul meu.

ZdG au luat fotografia cu billboard-ul lui Pasat de pe blogul meu și au pus-o în ziar fără să indice sursa. Au motivat la Consiliul de Presă, la care m-am adresat, precum că s-au încurcat cu fotografiile. Am convenit să plaseze publicitate la blog pe mărimea fotografiei. Și… apare asta.

Totul începe de la un citat pe care l-am scris la o însemnare despre redesign-ul ZdG. La fel ca și Nit cei de la ZdG scot din context frazele.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


5 Comments

  • Dan |

    Stai liniștit, publicitatea negativă e cea mai bună formă de publicitate.

    PS. Foarte bine ai făcut că te-ai plâns, nu e normal cum se fură în zilele noastre conținutul pe web. Ei nu aveau drept să-ți ia imaginea nici dacă treceau sursa, dacă e poza ta. Dacă vroiau să o folosească trebuiau să-ți ceară acordul scris (printr-un simplu e-mail de exemplu). Eu așa fac tot timpul când vreau să folosesc o imagine (dacă nu cumva e eliberată din start de autor sub o licență gratuită).

  • Sergiu Cazacu |

    ei ma rog poate ZdG nu recunoaste dreptul proprietatii intelectuale 🙂
    foarte bine ca i-ai pus la punct imediat fara tergiversari 🙂 respect

  • evisoft |

    Eu, Jenea. Te trimeteam. Nu cred că tu ai plătit pentru dreptul de a publica imaginea lui Pasat. E aceeași problemă morală ca și moșul care a fotografiat cetatea sorocii. Shame on you.

So, what do you think ?