fbpx

europeni de pluș sau hai șniom întegra în evropa cu Dirk Schuebel care nu vrea să fie transmis în direct

Later add: Am fost sunat de reprezentanţii Delegaţiei UE în RM. Au spus că trebuia să mă înregistrez preventiv, aşa sunt procedurile democratice. Data viitoare vom transmite live de acolo.

——————–

Ceva timp în urmă pe site-ul primăriei a fost anunțată sesiunea publică a comisiei care se ocupă de procurarea Troleibuzelor pentru Capitală. Eveniment de treabă la care a mers și Radu (dacă cineva încă nu știe, colegul meu de la Privesc.Eu). Ajunge încolo, se instalează. Peste câteva momente vine reprezentantul Primăriei și anunță presa că, la insistența reprezentanților BERD, ședința va fi fără presă. Evropa, și vreți.

Ieri, stau în fața Casei Presei, se apropie un coleg da la Info Prim Neo și mă întreabă dacă nu mă duc la conferința de la 16 a lui Dirk Schuebel. Era 15.35. Ok. Mergem. Urcăm în rutieră ca să ajungem mai repede. Pe drum ambuteiaje. Coborâm din rutieră. Mergem în fugă spre sediul Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova. Ajungem. Și… suprise. Mă anunță că transmisiunea în direct nu este permisă. Nu vrea ambasadorul. Nu vrea Dirk Schuebel. iopst.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?