fbpx

my.moldtelecom.md

să începem…

ieri m-au sunat de la Moldtelecom. m-au invitat la o conferință de prezentare. în calitate de blogger. ei, parcă nu am mai fost la conferințe în calitate de blogger. lucru obișnuit.

azi. dimineață. dus la FISC. pe urmă la Moldtelecom. am mai fost. la niște înmânări de premii. ne-au dus în altă parte. la cafea. cool. nu am băut cafea. am preferat să mă duc să instalez echipamentul. am decis să transmit live pe Privesc.Eu. suntem parteneri cu Moldtelecom. transmitem prin Unite. cel mai bun serviciu de 3G din Moldova.

început de conferință. oops. Iurcu, directorul Moldtelecom. vorbe parcă de la 1 km distanță. până la urmă s-a dovedit a fi specialist bun în domeniu. chiar mi-a plăcut.

la fel și al doilea vorbitor Mihai Bătrâneanu. la început credeam că e doar director. s-a dovedit a fi chiar expert în ale netului. cu experiență. el a propus, am impresia, ca bloggerii să fie invitați la prezentare.

acum la modul serios, adică nu ca bloggerii.

Moldtelecom astăzi a scos în lume, pentru beta testări serviciul my.moldtelecom.md. În el sunt incluse 6 servicii.

Webmail, interfață de email. tare plăcută, comodă și utilizabilă. mai comodă ca outlook. e online. nu îl voi folosi, dar… în caz că trec pe hoting Moldtelecom posibil o voi utiliza.

Hosting. Free Hosting. Super. Pentru bloggeri și afaceriști la început de cale. Tocmai bun pentru sandbox. cred că va merge. Chiar și eu voi folosi pentru un subdomeniu la luchianiuc.com.

Sharing. Va merge, la sigur. Fără comentarii și așa e clar că un sharing local e chiar necesar.

Webgames. Ei hai, dacă și la Orange încă nu e blocat site-ul înseamnă că acolo îi vei găsi pe moldoveni.

Streaming. ooo. un fel de joaca de-a privesc.eu pentru cei mai puțin avansați. se va vedea. Serviciul analog de la play.md nu a mers.

Maxtube.md. Fără comentarii. Serviciul pe care la sigur îl voi folosi. Prietenii știu de ce.

Despre eveniment au mai scris

Nicu de la lansarea http://my.moldtelecom.md/

Victor My Moldtelecom

Unimedia O nouă gamă de servicii on-line au fost lansate pe platforma my.moldtelecom.md

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


3 Comments

So, what do you think ?