fbpx

PPE, Moldova și „oranjăvii”

Am un obicei, atunci când vin mesaje în mapa „Spam” le citesc titlurile. Ieri am citit titlul mesajului de la PPCD. Interesant. Conținutul mesajului era:

În perioada x, la Chişinău, se va desfăşura Şedinţa Consiliului Organizaţiei Studenţilor Democraţi Europeni. Tema evenimentului găzduit de Organizaţia de Tineret „Noua Generaţie” a PPCD este „Drepturile Omului şi Democraţia – promovarea valorilor europene”. Cei peste 40 de tineri lideri de organizaţii de studenţi şi tineret din 25 de ţări europene se vor întâlni cu responsabili din cadrul Guvernului şi vor întreţine discuţii cu analişti politici şi lideri de partide politice din Republica Moldova.
Organizaţia Studenţilor Democraţi Europeni este cea mai mare organizaţie de studenţi din Europa, numărând în jur de 600 de mii de membri şi este afiliată Partidului Popular European.

Cea mai interesantă din mesaj a fost ultima frază. Citeam că a fost Filat la reuniunea Partidului Popular European. Intru la ei pe site și…:

Deci, unicul partid din PPE, reprezentant al Moldovei este PPCD. Rău. Am impresia că PLDM este doar în proces de aderare.

E rău când în cel mai mare partid european ești reprezentat de o haită de „oranjăvi”.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


5 Comments

So, what do you think ?