fbpx

„…dar în lipsa resurselor financiare nu este posibil de a le repara”

Facebook în ultimul timp devine un mușuroi de idei. De acolo încep a se inspira mass-media netradiționale (cele online). Câteva săptămâni în urmă Irina Tribusean a plasat pe Facebook o fotografie a drumului pe care îl parcurge când merge acasă. Drumul arăta oribil.

I-am propus să scrie o însemnare pe blog despre asta. Mi-a răspuns ca vrea la început să trimită o scrisoare la Primărie. Ei ar trebui să rezolve problema.

Scrisoarea a fost transmisă pe 26 iulie iar Primărie răspunde în timp record, 3 zile. Iată răspunsul.

Nu știu cum voi dar mie mi se pare asta culmea moldovenismului. Noi știm că avem, și ce? Noi știm că voi plătim impozite. Și ce? Asta nu înseamnă că Primăria va face ceva pentru locuitorii satului. Primăria știe că are 130 km de drumuri, dar nu are bani să le repare.

Eu nu înțeleg ceva în sistemul nostru de conducere. Pentru ce alegem primarii? Pentru ca ei să ne spună că nu au bani și nu pot face nimic? Pentru asta îi alegem?

Plătiți impozite, fiindcă oricum nimic nu se va face!

Va continua…

Comentarii

comentarii


4 Comments

  • Irina |

    Eugen, multumesc pentru sutinere. Ca sa completam tabloul – maine sunt 2 saptamini de cand u am apa…

  • Rita |

    E corect tot ce ziceti la genereal, dar aici mai si sta problema in primarul comunei Bacioi, care nu a facut nimic pentru sat in toti acesti ani. Alegerile le-a cistigat prin metode comuniste (vodca la pensioneri in ziua alegerilor, si altele) , si tot ce a facut este spre profitul lui (de ex, casa de nunti Victoria, sau clubul de noapte Garika).

So, what do you think ?