fbpx

Ce ziceți de un meci de fotbal între echipele PLDM și PCRM?

Astăzi mergeam la festivitatea de semnare a acordului între Guvern și FMF cu privire la organizarea unui meci de fotbal cu ocazia centenarului fotbalului în .md. Mă gândeam ce întrebări să pun. Mă gândeam să îi propun premierului să joace un meci de fotbal între PLDM și PCRM, ceea ce ar fi interesant cred eu.

Cu părere de rău la festivitate nu a fost posibilitatea de a adresa întrebări. Am venit acasă și am încercat să schițez echipele care ar juca de cele două părți. Iată ce mi-a ieșit.

Echipa PLDM

1. Tănase, cine să mai apere dacă nu Ministrul Justiției. El îi apără pe toți acum, va trebui să apere și poarta de atacurile echipei adverse.

2. Ioniță în echipă cu 3. Negruță va forma partea dreaptă de apărare financiar-economică a porților. De cealaltă parte vor fi ajutați de 4. Nagacevschi și 5. Ghilețchi. Eu cred că acest cvartet va putea să apere cinstea PLDM.

6. Sturza cu 7. Țap împreună cu 8. Roșca și 9. Volnițchi vor crea condiții celor doi atacanți 10. Godea și 11. Filat de a înscrie în poarta adversă. Consilierii mijlocași se vor împăca de minune cu conducerea atacantă.

Echipa PCRM

1. Muntean, aici totul e clar. Dl Muntean este boxer bun. Va dezbate tot ce zboară.

Echipa de fundași e cea mai bună. În apărare la PCRM vor fi 2. Isaev, 3. Starâș, 4. Mihalache și 5. Sârbu. Anume ei sunt cei care apără PCRM în presă, TV, CCA și judecată sau CC.

Echipa de mijlocași e formată din tineri ca 6. Ceban, 7. Mușuc și 8. Vitiuc, iar în dreapta lor va sta „cardinalul” 9. Tkaciuk care va veghea ca înțelegerea dintre ei și atacanți să fie tocmai bună.

Atacanții 10. Dodon și 11. Petrenco sunt perechea ideală pe motiv că tactica lor este total deosebită, ceea ce le poate aduce succes.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


13 Comments

So, what do you think ?