fbpx

Priviți BooblikaTiVi și vă veți prosti!

BooblikaTiVi a ajiuns, da, da, a ajiuns, la finala sezonului de CUC (prescurtarea de la Ce? Unde? Când) care a avut loc duminică. Au făcut un material admirabil. Săracii, cred că nu au acces la Internet în clădirea ultramodernă, că de lene nici nu au intrat să intre pe www.cuc.md să citească cum se scrie corect numele jocului. Să-i credem

Iată materialul video:

Și acum atenție la titlul jocului care în opinia celor de la BooblikaTiVi se numește „Ce, Unde, Când” și în același timp vă propun să vedeți ce scrie pe maioul jucătorului îmbrăcat în negru:

Pe lângă imagini captivante în material avem parte de proasta documentare. În cadru este Marcel Spătari, cel care a ținut în spate CUC-ul timp de 10 ani, asta la modul serios. Doar că Booblika l-a numit Sandu Coica. Proces normal pentru booblikiști.

Priviți BooblikaTiVi fiindcă aMUIA ai televiziune (copyright: Nata Albot)

Comentarii

comentarii


4 Comments

 • Vadim Zgherea |

  Ce sa inteleg prin „Au intrat sa intre”? Randul 3 de sus, in dreapta. Ce scrie pe maioul lui este un site de internet, http://yahooeu.ru/ , un site de divertisment.

  Eugen, daka nu shtii ce sa mai scrii, fa-te si tu jurnalist la PUBLIKA, ai sa vezi k nu ai delok dreptate kand ii critici, ma rog, critica e primita mereu cu zambet, dar nu a ta, k e ireala.

 • eugen |

  Merci Vadim de corectare. În rest, ești maladeț. Înțeleg că ești supărat pe mine, dar îți va trece. ce e cu site-ul știu, doar că Booblika se consideră TiVi serios. În rest, succese în susținere.

 • IonSurdu |

  Ăsta e efectul aşa-numitei „prese moderne”, a „apariţiei televiziunilor de ştiri scurte şi de toată ziua şi rapide etc.”.

  Dar, ca să dezvolt puţin comentariul meu (cu oleacă de abatere (lirică?) de la temă), deschiderea posturilor de televiziune de ştiri (subliniez de ştiri) şi, în paralel, închiderea publicaţiilor tipărite (în SUA, Anglia, România, în toată lumea), sub pretextul că presa online ocupă terenul este şi asta o acţiune „interesantă”…

  Nu degeaba se pune accent pe televiziuni de ştiri, pe dispariţia ziarelor, ca lumea să fie alintată cu simple şi nevinovate informaţii, „de toate zilele”, iar adevărate probleme să fie evitate. Şi anume prin „dispariţia ziarelor”. Într-un ziar ai posibilitatea să investighezi, să descrii amănunţit „ce şi cum”, să analizezi. Pe un politician, de exemplu, îl pişcă mai tare când vede într-o publicaţie că se descrie o acţiune ilegală sau criminală de-a lui, decât la televizor, unde cineva ceva a spus în 10 secunde şi gata.

  Exemplul descris (identificat) de tine e relevant. Arată cum televiziunile de ştiri îl impun pe jurnalist să difuzeze repede informaţia, la timp. Clar că, e vina lui că „nu a intrat pe http://www.cuc.md să citească cum se scrie corect numele jocului”, dar, iarăşi, acesta e efectul. Principalu să arate la televizor ştiri cât mai multe şi cât mai multe ieşiri în direct să aibă.
  Faptul că se mai filmează din când în când cu camera ascunsă, sunt…, vorba ceea care circulă pe twitter 🙂

  Şi, ca să închei, eu cred că se doreşte dispariţia investigaţiei, ca gen jurnalistic, mai degrabă. Şi, totodată, cred că nu se va reuşi 🙂
  P.S. această abatere (lirică?) nu s-a referit neapărat la Moldova. Inclusiv 🙂

So, what do you think ?