fbpx

Filat nu doarme, are grijă de țară. Comunicat al Serviciului de Presă al Guvernului venit pe adresa info@privesc.eu la 21.45

11.02.2010

Comunicat de presă

(Pentru difuzare imediată)

La indicaţia Prim-ministrului Vlad FILAT, Serviciul Protecţie Civilă şi Situaţii Excepţionale a întreprins un şir de măsuri în legătură cu condiţiile meteo create în seara zilei de astăzi

Serviciul a solicitat preşedinţilor de raioane să pregătească echipele de intervenţie, pentru a face faţă eventualelor situaţii nedorite ce pot apărea pe parcurs.

De asemenea, Serviciul a solicitat distribuitorilor de energie electrică să fie pregătiţi pentru a nu admite situaţii de avarie, precum şi pentru a lichida rapid consecinţele în cazul în care acestea vor apărea.

Printre alte dispoziţii date în acest sens se numără: pregătirea de către subdiviziunile teritoriale ale Serviciului a generatoarelor electrice pentru eventualele cazuri de avarie, pregătirea în fiecare unitate teritorială a maşinilor de intervenţie şi a autocamioanelor de tracţiune, alte măsuri de acelaşi ordin.

Serviciul de presă al Guvernului

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

So, what do you think ?