fbpx

Ce cântece mai ascult & despre prostie vs nr. 1

Am fost afară cu Arda. Am scultat asta.

Dar de obicei obişnuiesc să ascult asta, fiindcă e cel mai bun cântec în ucraineană.

Dacă vreau să îmi ridic dispoziţia o ascult pe Celine Dion:

Acum să revenim la „oile noastre”. Eu consider că povestea lui Pavel Turcu e foarte interesantă şi merită trimisă la Eurovision. Chiar dacă povestea e însoţită de un cântec slab.

Dacă ceva este prost nu e obligatoriu faptul că nu va putea fi nr. 1. Cititorii blogului (care „by default” sunt deştepţi) ştiu multe exemple de acestea în online-ul moldovenesc.

Noapte bună!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


5 Comments

  • socolenco |

    „Chiar dacă povestea e însoţită de un cântec slab.”

    Astfel de cintece sunt cele mai intilnite la nunti si cumatrii, chiar si unii din cei care se considera mai elevati si profesionisti cind e vorba de facut un ban mai coboara stacheta. Insa iata din toti nimeni nu a avut curajul sau cel putin tupeul sa vina cu o asemenea piesa la un concurs, fie nu numaidecât de talia Eurovision: cu toate ca acest fel de muzica ne caracteriseaza. Eu daca sincer urasc muzica asta cind o vad peste tot la toate nuntile, insa acum cred ca o astfel de piesa oricum trebuie sa ajunga si la Eurovision; daca nu anul asta, atunci la anul.

So, what do you think ?