fbpx

Mesajul lui Mihai Ghimpu cu ocazia Sărbătorii Crăciunului pe stil vechi

Stimaţi concetăţeni,

Cu prilejul Sărbătorii Crăciunului pe stil vechi, Vă adresez sincere urări de sănătate, pace şi bucurie. Fie ca lumina Crăciunului să se reverse în toate familiile şi toate casele şi să aducă mai multă încredere, generozitate, bunăvoinţă şi puterea de a face  lucruri bune împreună pentru prosperitatea tuturor cetăţenilor noştri şi a statului Republica Moldova.

Aşa s-a întâmplat că în Republica Moldova o parte din cetăţenii noştri sărbătoresc Crăciunul pe stil nou, iar o altă parte –  pe stil vechi. Indiferent de aceasta, semnificaţia acestei sărbători este aceeaşi – Naşterea Domnului Iisus Hristos, ocazie cu care familia fiecăruia dintre noi se adună pentru a se bucura de sărbătoare.

Vă  doresc ca pacea, fericirea şi bunăstarea să Vă însoţească mereu. Să petreceţi sărbătorile de iarnă cu bucurie, împreună cu cei dragi şi apropiaţi, în spiritul tradiţiilor noastre strămoşeşti.

Crăciun fericit şi La mulţi ani!”,

6 decembrie 2010

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

So, what do you think ?