fbpx

Săturat de lecţii de viaţă

Ultimul timp am avut parte de mai multe experienţe în cadrul cărora cei care se consideră mari şi tari dau lecţii de viaţă.

În primul rând e vorba de compania la care am lucrat de 2 ani. Veneau diferiţi „specialişti” din Rusii şi Europe şi care considerau că moldovenii, din start, sunt proşti. Ei considerau că noi nu ştim nimic şi că, dacă investesc în noi, trebuie să ne şi înveţe. ha.

Da, e adevărat, uneori avem nevoie de ceva studii, doar că cei care vin să ne înveţe nu sunt de cel mai înalt nivel, vin oameni de mâna a patra. Oameni care nu au nimic de spus în ţările de unde vin.

Moldovenii nu sunt proşti, moldovenii sunt invidioşi şi foarte ospitalieri. Orice porc sau bou care vine de la Paris este primit cu braţele deschise parcă ar fi Bill Gates.

Cel mai interesant că atunci când vine sunt o serie de moldoveni care îi ling fundul şi „stukanesk” pe alţi moldoveni, că aceea sunt proşti sau că nu şi-au făcut temele.

Am citit un fragment din cartea „Sex & Perestroika” de Constantin Cheianu, acolo el scria despre curlingăismul (altfel nu ştiu cum să numesc) moldovenilor. Citiţi, recomand.

Timp de circa 9 luni nu am primit salariu. Timp de 9 luni nu aveam chef să ajung acasă. Timp de 9 luni nişte porci şi-au bătut joc de moldoveni. Timp de 9 luni… aş putea continua, dar… Îi mulţumesc soţiei şi mamei-soacra că au avut încredere în mine.

Stimaţi moldoveni, în cazul în care vă stimaţi, adică VĂ STIMAŢI, nu vă lăsaţi „frecaţi” de nişte porci estici sau vestici. În cazul în care ştiţi că dreptatea e de partea voastră luptaţi. Luptaţi moral nu fizic.

Comentarii

comentarii


6 Comments

So, what do you think ?