fbpx

Un articol lung. Partea 4. Joi

Aventura continuă. A 4-a zi. Uau.

De dimineaţă am obiceiul (impus) de a o primbla pe Arda (puteţi urmări viaţa câinelui meu pe contul ei în Twitter). În acest timp reuşesc să citesc Twitter-ul peste noapte, să trag un ochi peste Agenda.md şi să verific poşta. Astfel de dimineaţă am descoperit că Radu vrea să îmi urmează obiceiul de a scrie pe blog în fiecare zi. Succese lui.

 

Radu astăzi are, fiindcă nu s-a terminat la moment, o zi foarte încărcată. Acum este în al 5-lea LIVE pentru Privesc.Eu. În total au fost 6 LIVE-uri azi pe site. Multe.

Ieri după cum am şi spus am pus pe blog primul episod al serialulul despre Work & Travel “Aventura Americană” realizat de Nata Albot. AM văzut un banner pe allmoldova, l-am urmat şi am dat de video. L-am copiat (era împărţit în 4 părţi), le-am unit şi le-am pus pe clip.md. Apoi am plasat video pe blog cu link spre blogul lui Nata Albot. Normal. Ca de obicei.

De dimineaţă primesc un apel, de la cine credeţi? Corect! De la Nata Albot. Era iritată la culme. Se simţea. S-a descărcat un pic pe mine, dar… Îm final totul s-a lămurit. Am promis şi am făcut. Nu eram eu de vină. Nata a rezolvat rapid problema, în 5 minute nici urmă de eroare pe net. Chiar dacă era iritată or era vorba de bani totuşi nu am fost trimis departe departe, deşi în starea în care era chiar mă aşteptam la aşa ceva. Respect pentru Nata!

Seara am primit un mail de la Parc Communications, cei care au organizat conferinţa pentru lansarea filmului. Mi-au reamintit că mi-au trimis şi mail în calitate de invitaţie. I-am înrebat în replică de unde au telefonul meu. Încă nu am primit răspuns.

Mai este o istorie interesantă. Cei de la Starnet tot fac LIVE-uri. Ei se folosesc de situaţia că au o bază mare de date care conţine adresele elctronice ale clienţilor. Le transmit scrisori ca să privească LIVE. Afigheti.

În rest, am avut mult de lucru. Şi încă ceva, Oleg a reuşit să îi convingă pe Dorin Chirtoacă şi Natalia Morari să vină la “Fără cenzură” pe Privesc.Eu marţia viitoare.

Comentarii

comentarii


2 Comments

So, what do you think ?