fbpx

Şi totuşi îmi place clipul lui Nelly Ciobanu

Ieri am publicat pe blog video clipul piesei „Hora din Moldova” pe care Nelly Ciobanu o va interpreta la Moscova, în cadrul cocursului Eurovision 2009. Mi-a plăcut clipul. De ce?

  1. Reprezintă ţara. Este creat din spoturile realizate, adică încărcate, de utilizatorii site-ului hora.md (site-ul este aiurea, vroiam să scriu despre asta, dar nu am timp).
  2. Este inovator.
  3. Este ieftin. Ceea ce este specific timpului de criză. Chiar dacă este inventată.
  4. Este pentru popor, pentru Internet chiar aş spune. Dacă va fi o promovare bună, va fi popular în rândul internauţilor. În ultimul timp s-a demonstrat că internauţii au importanţă la Eurovision.
  5. Mă simt bine când aud piesa. Îmi trezeşte sentimente plăcute.

Cam asta. Nu avea să scriu această însemnare dacă nu îi promiteam lui Vasile Găluşcă că o scriu. Urmează ca el să prezinte părţile negative ale clipului

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


4 Comments

  • gicu |

    mă bucur că a fost intreodus şi o bună parte în limba engleză. 🙂 sunt sigur că acest lucru va conta mult 🙂 Ţinem pumnii

  • Radon |

    Dima Voloshin (Simpals) a zis ca nu atit de ieftin a costat videoclipul 🙂 si desigur ca a durat foarte mult timp pentru producerea lui … dar, in criza de timp si in lipsa de milioane de dolari pentru un video, cred ca merge.

    P.S.: Cum se zice: „La o foame merge” 😉 😀

  • Sergiu |

    Piesa imi place foarte mult, dar din pacare nu cred ca o sa ajunga foarte sus la Euro-V. Denumirea concursului se potriveste perfect pentru ceea ce este… un concurs „pe Euro”. Doar daca scoate Vova citeva milioane bune din bancile din Elvetia o sa aiba si Nelly o sansa. Despre faptul ca concursul este cumparat, ne vorbeste si faptul ca cintecul cistigator de anul trecut a fost o „bitva tanza” nemaipomenita, care nu merita nici locul 20 (parerea mea)! Oricum, fiind in strainatate, o sa sun pentru cea mai saraca tara din Euroapa (cum spun unii), dar care pentru mine a fost si va ramine de neinlocuit!

So, what do you think ?