fbpx

Susţin AMN (scris de gicu)

Au mai rămas ore numărate până la ziua de 5 aprilie (la alegerile parlamentare). De la bun început în cursa electorală s-au înscris 21 de candidaţi, ulterior s-au retras 4 (este vorba de Partidul Ecologist “Alianţa Verde” din Moldova care s-a retras în favoarea PLDM, Valentina Cuşnir (candidat independent) – PLDM, Partidul “Pentru Neam şi Ţară” – AMN, Uniunea Muncii “Patria-Родина” – AMN), astfel la ziua de azi avem 17 candidaţi. Îl susţin şi am respect faţă de dl. Urechean, care pe parcursul a 11 ani (care a fost primar a capitalei) a făcut multe pentru populaţia de aici. Începând de la construcţia liniilor de troleibuz, până la grija şi sprijinul acordat pensionarilor. Este important ca pe 5 aprilie să mergem cu toţii la votare. Viitorul ţării e în mîinile noastre.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


11 Comments

  • gicu |

    @Ursul, nu sunt :), stai liniştit, este doar o părere :), nu voi fi împotrivă şi chiar aş fi bucuros dacă cineva ar veni cu contra argumente 🙂
    Aş avea motive (personale) să-l susţin pe dl. Filat, dar nu o fac căci nu am văzut nici o faptă de a lui laudabilă, înafară de mittingurile organizate de PLDM.
    Pe PL nu susţin, din mai multe cauze, una ar fi că la conducere se află dl. Ghimpu, alta ar fi că nu am văzut pe parcursul a acestor doi ani cât Dorin Chirtoacă este primar general al Chişinăului, vre-o schimbare în capitală, numai vă rog nu vă plângeţi că îi încurcă PCRM.
    Dl. Urechean a fost în condiţii mult mai proaste decât el.

  • bitch |

    nu asha vota AMN pt k are putine shanse sa intre in parlament.. )) insa am respekt pt unii membri ai acestui partid.. nu pt Urecheanu(ku el nu am nimik.. dar nici nu il admir.. ) 🙂
    Sustin PL kiar dak este Ghimpu.. kiar dak nu a fakoot cine shtie ce Chirtoaka .. orikum konsider k sa deskurkat.. lunind vedere situatia tarii noastre..
    orikum konsider k nimeni nu merita votul meu.. ))
    PLDM.. peste tot ii vad.. deja ma irita.. prea multa publicitate.. )

  • gicu |

    @bitch, AMN puţine şanse să intre în Parlament???? Iată asta încă nu am auzit … mă rog, fiecare cu părerea sa, dar oricum ma-i făcut să râd 🙂
    Nu vreau să fac acum mare politică, dar mii interesant ce înseamnă după opinia ta „s-a descurcat”? cu ce anume?

  • bitch |

    am exagerat un pik.. say poate mai mult kiar :D)) nu shtiu d c am spus asta.. poate pt k se ashteapta ceva nou.. ku alte idei..
    p.s la konferinţa primarilor kapitalelor europene de la Bruxelles unikul primar invitat din Europa de Est a fost Kirtoacă pt a se diskuta despre posibilităţile de a deveni membri ai UE.. l-au invitat anume pe Dorin Chirtoacă, pentru k văd în echipa PL o forta politika.. sh înkrederea populaţiei în PL este mult mai mare dekât akum un an.. bunika mea.. il simpatizeaza pe kirtoaka.. sh face o adevarata propaganda printre vecini.. ii konvinge k sa voteze PL.. 🙂

    „s-a deskurkat??” nu shtiu exact situatia dar o expun kum am inteles yo : atunci kind au ramas datorii 200 d mii lei pt kaldura.. iar konturile primariei au fost blokate.. el a gasit surse sh a ieshit din situatia asta..

  • gicu |

    @bitch, nu fi aşa de sigură, posibil dacă dl. urechean avea să fie primar, avea pe el să-l invite, căci e în relaţii bune cu Bruxellu. Mă bucur că bunica ta îl susţine şi îl simpatizează şi se străduie să le deschidă ochii şi altora (care-s încă de partea comuniştilor).
    Nu aş spune că „s-a deskurkat” cu brio, au fost probleme şi după, precum că Termocom ameninţa că va vinde clădirea primăriei, şi încă problema nu e rezolvată 🙂 … nu am auzit să spună că Primăria a stins toate datoriile (65 de milioane care trebuiau achitate în martie).
    Eu am avut în vedere, ce schimbări a făcut vicepreşedintele Partidului Liberal pentru populaţia din capitală? Personal nu am văzut nici o schimbare, care întradevăr să poată sta lângă cele a lui dl. Urechean.

  • bitch |

    poate yo sunt naiva.. ca am incredere in Chirtoaca.. deja timpul imi va arata daca ma inshel.. orikum nu ma vei konvinge ca ceea ce yo kred e greshit.. ink nimanui nu i-a reushit asta.. 🙂 il respekt pe domnul primar pt faptul ca shia lasat viitorul din Romania pt tara noastra kare nu-ti ofera nimik bun..
    konsideri ca Urecheanu s-a jertfit pt viitorul tarii?? pt a skimba situatia frustranta in care ne aflam..? nu vad nimik deosebit la el.. )dak e asha un extraordinar lider politik.. CE a facut el in ultimii ani kind eram furatsi.. inselati.. de guvernul asta ce ne transforma in ratatsi.. atunci kind eram kontrolati sh manipulati????
    ok.. nu ma bag in politika.. k nu pricep multe.. 😀
    u vei ramine ku parerea ta yo ku a mea.. asa e viata.. fiekare gindeshte diferit.. ceea ce e important este k GINDESHTE.. )) dar ce gindeshte deja e alta problema..

  • gicu |

    @bitch, ce pot să spun? dacă îmi răpunzi la o întrebare … ce putea face dl. urechean cât a fost în parlament el şi încă cu câţiva din partidul său contra la cei 70 comunişti (tot cu cei ce au trădat unele partide şi cu a lui Roşca)? Doar ştii că în Palrament se ia după o majoritate? Crezi că ceea ce propunea Urechean comuniştii aveau să-l susţină? Eşti chiar foarte naivă, de câte ori a ieşit Urechean din sala de şedinţă a Parlamentului şi spunea că s-a săturat de tot ce se petrece?

  • bitch |

    daka yo sunt naiva atunci reiese k u tot eshti.. 😛
    sh in genery u te kontrazici..
    konsider k Chirtoaka e in aceeashi situatie k sh Urekeanu.. kind PCRM prin orice metode incearka sa se impuna.. sh nu tine kont de parerile celorlalti.. asta nu inteleg ce vrei sa-ti faca tsie personal primarul k sa fii multumit??

So, what do you think ?