fbpx

AnteBlogovăţ

Mîine, spre seară vor apărea mai multe comentarii cu privire la festivitatea de premiere a câştigătorilor „Blogovăţ 2009„. Unii vor scrie de bine, alţii de rău. Totul va depnde de faptul dacă vor lua sau nu premii cei care în opinia comentatorilor sunt bloggeri buni sau mai puţin buni. Poate va depinde şi de cât de multă bere va curge la „Blogovăţ„.

Ieri, prin intermediul unei scrisori, Namaşco a lansat o răţuşcă cu rezultatele Blogovăţ. Deja începuse să apară reacţii adverse. Vlad vroia ca oamenii să nu fie chiar atât de serioşi atunci când se discută despre „Blogovăţ„. Probabil i-a reuşit.

Mâine se vor spune multe cuvinte de laudă în adresa Blogovăţ şi a organizatorilor. Ei ştiu că sunt bravo. Şi aşa au urechi lungi. Voi scrie ceea ce nu mi-a plăcut, şi ce, în opinia mea, trebuie să fie corectat la anul.

Regulile

Blogul trebuie să fie creat şi susţinut de un cetăţean al Republicii Moldova sau de străini ce locuiesc în Moldova şi scriu despre Moldova;

Eu aş pleda pentru „Blogul trebuie să fie creat şi susţinut pentru cititorul din Republica Moldova”

Blogul participant la concurs trebuie să fie scris în limba română, rusa sau engleză;

Mi se pare că limbile rusă şi engleză sunt de prisos.

Un blog poate fi înscris în concurs, cît de proprietarul blogului, atît şi de cititorii săi. Conform principiului: „Dacă tu nu ne vrei, noi te vrem!”;

Mi se pare o regulă incorectă. Mai ales că urmează regula:

Autorul să fie dispus pentru colaborare;

De asemenea cred că pe site-ul „Blogovăţ” trebuie să fie descrisă foarte clar şi explicit procedura de votare.

Anul ăsta, în opinia mea, „Blogovăţ„-ul a avut un PR slab. Mai slab ca anul trecut.

Gata. Mă duc să mă culc. Ne vedem mâine.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


3 Comments

  • Soacra mica |

    „Unii vor scrie de bine, alţii de rău. Totul va depnde de faptul dacă vor lua sau nu premii cei care în opinia comentatorilor sunt bloggeri buni sau mai puţin buni.”

    100% 😀 Ca dupa nunta: ca n-o fost legatori destule, ca nanasa trebuia sa puna mai multi bani si sa faca PR la miri, ca soacra are picioare strambe si fusta era prea scurta, ca… 😆

    Somn usor si fara cosmaruri!

  • Vladislav Namașco |

    Eugen, dacă ai vrut să scrii un articol chiar ANTEBlogovăț păi trebuia să scrii ceva mai dur… că eu am impresia că organizatorii de la atîta culoare cafenie s-au făcut cu o piele groasă ca la hipopotam… și pișcăturile nu le mai simt:))

    Oricum, chiar te susțin în ceea ce propui tu și cred că modificările urmează să fie aplicate.

    mulțumesc și ne vedem mîine la jazz cafe să-ți dăm coroanele;)

  • eugen |

    @Vladislav Articolul se numeşte AnteBlogovăţ nu AntiBlogovăţ. Nu sunt contra Blogovăţului

So, what do you think ?