fbpx

Oare ştiu cei de la Infotag cine sunt bloggerii?

Ieri, pe prima pagină a site-ului Agenţiei de Ştiri „Infotag”, a apărut ştirea despre protestul bloggerilor Moldovei faţă de autorităţi.

Această ştire exemplifică, o dată în plus, lipsa de informare a jurnaliştilor. Pentru ei, probabil, blogger este persoana care scrie pe forumuri. Mă miră faptul că celor de la „Infotag” le este greu să întrebe de colegi cine e un blogger, or ştiu că în clădirea de pe str. Kogâlniceanu sunt persoane care cunosc noţiunea de blog şi blogger.

Referitor la proteste nu comentez. Nu vreau să comentez.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


6 Comments

  • Vladislav Namaşco |

    incompetenţă mă, lucru normal în rîndul jurnaliştilor… avînd la îndemînă internetul ei ezită să-l folosească ca sursă primară de informare şi perfecţionare a cunoştinţelor… leneş…

  • IonSurdu |

    Am observat ca multi au incurcat acest lucru. Chiar si la sustinerea tezei, un profesor m-a intrebat ceva referitor la acest subiect, unde a mentionat de bloggeri…

  • Kid Loco |

    „blogger” un cuv relativ nou care ca si multe alte cuvinte recent aparute in lexic, suna frumos, „la moda” (aceeasi situatie am avut-o cu cuv „hacker”) dar caruia i se atribuie conotatii semantice confuze si imprecise…fenomenul e firesc.

So, what do you think ?