fbpx

Moldova1. Concert la 50 de ani.

Astăzi, în direct la moldova1, a fost retranslat concertul din Palatul Naţional, care a fost consacrat celor 50 de ani ai moldova1. Am trecut seara prin centru, am văzut aglomeraţia de la Palat, dar am uitat de asta. Am venit acasă, am conectat televizorul şi, întâmplător, am trecut pe la moldova1. Ce minune: în prim plan Rusalina Rusu şi Vadim Stângaciu.

Nu o consider pe domnişoara (cer scuze de la ea în cazul în care nu e domnişoară) reprezentativă pentru moldova1. Ea este reprezentativă pentru atmosfera de „lingcurism” care persistă printre şefii de la televiziune. Îi reprezintă. Normal că fata a primit premiul „Antena de Aur” (cred că aşa se numeşte) pentru „Cel mai bun prezentator TV”. Ea, VEDETA, a spus că până la premiu a lucrat pentru critici, iar de acum înainte lucrează va lucra pentru prezentatori. Iese că până acum nu a lucrat pentru spectatori. Sau eu nu înţeleg, sau ea nu este sănătoasă. Sper că eu nu înţeleg ceva.

De ceva timp nu privesc ProTV seara. Aşa am o dispoziţie mai bună. Mai bine mă uit la „Счастливы Вместе” decât la ştirile ProTV. Dimineaţa mă uit pe net la ştirile Pro. Eu aş propune producătorilor de la Bună Dimineaţa să privească Pro. Măcar uneori. Sau se pot uita la TV7 sau EuTV în cel mai rău caz. Nu cred că au abonament la televiziunile externe. Or, dacă ar avea un astfel de abonament, demult ar fi schimbat prezentatoarea.

Mai am impresia că dl. Voronin nu priveşte moldova1. Nu cred că ar finanţa o astfel de televiziune. Nu se merită. Este de proastă calitate. Nu că nu ar fi profesionişti în televiziune. Sunt mulţi profesionişti. Alceva e că legea o fac cei care „pupă” partea dorsală a celor care sunt aproape de buget şi bani. Ei fac legea. Ei apar la ecran. Ei sunt faţa moldova1. Cred că se merită de a schimba mentalitatea şi nu sumele de finanţare!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


5 Comments

  • Dima |

    Iarasi revin cu un comentariu,fiindca am auzit de parerea voastra referitor la cei 50 de ani TVM.La concert am fost si eu,alaturi de echipa redactionala”Buna Dimineata”fiindca de ceva timp sint un nou coleg in echipa matinala.
    Rusalina singura a spus ca:”In primul rind Moldova 1 nu creeaza vedete,si contractul de munca a prezentatorilor tv nu difera de cel a unui sofer sau bucatareasa”.
    Noi la Buna Dimineata nu facem stiri,e o emisiune de divertisment.Nu avem nevoie de Eutv si tv7,fiindca in afara de stiri majoritatea emisiunilor sint retransmise.
    Iar pentru prezentatorii ce primesc premii,e datorita muncii si VOCABULARULUI,ce la altii se duce lipsa.
    Nu va suparati,mai bine inarmati-va cu o doza de optimism, si ridicati paharul in cinstea celor 50 de ani ai TVM.Ca nu sintem noi chiar asa de rai:).

  • Rem |

    si bv lor bine ca`u facut asta numai trebuia sport1 sa`l lase pina la urma da nu sa transmita 15 din meci si sa sa schimbe la concert lor care pe nimeni nu`l interesa!!!! numai pentru sata in judecata de dat treb!!!!!!!

  • spectator |

    Vad ca v-a cam pedepsit Dumnezeu, lipsindu-va de simtul estetic. Cind Rozalina va fi o prezentatoare buna, atunci merii vor face peri, iar bananele chiperi. Ziua buna se cunoaste de dimineata, iar spichiul Rozalindei de la Palat vorbeste despre faptul ca premiul il datoreaza limbilor pe care i le-a dat puterii.

  • EU |

    Nu poti sa placi la toti… 🙂 Cert e ca la TVM, in special la „Buna Dimineatza’, se lucreaza in direct si…fara prompter… nu ca pe la alte posturi, unde stirile sunt…inregistrate…asa ca BRAVO Rusalinei Russu!!! Poate nu e tocmai o frumusete, nu debordeaza in carisma si rafinament, dar… a reusit maximum in conditii minime!!!

  • alte_pareri |

    Soacra mica, domniţa din secvenţă este Rusalina Russu, una dintre moderatoarele emisiunii “Bună dimineaţa” de la Moldova 1. Printre altele, emisiunea respectivă e una dintre puţinele de la televiziunea naţională, care merită să fie privite. Aici este şi meritul Gutierei Postolachi, care a reuşit să adune o echipă, formată din tineri energici şi bine pregătiţi. ”

    De asta si te-am intrebat, Tudore. Privind secventa, mi s-a creat aceeasi impresie: ca merita privita emisiunea. Mi-a placut logica si coerenta intrebarilor Rusalinei. Se simtea ca fata stie despre ce vorbeste si respectiv discutia a fost constructiva si informativa. Poate nu e locul sa sriu aici, oricum e doar parerea mea strict personala construita pe baza doar a secventelor disponibile pe net, Lorena de la ProTV ar trebui sau sa-si schimbe culoarea parului sau sa studize mai IN PROFINZIME subiectele pe care le discuta cu invitatii. Stiu ca multa lume o admira, insa dupa, pererea mea, e foarte superficiala ca moderatoare, de asta cind am scultat-o ieri pe Rusalina, am ramas placut surprinsa. Sunt si fete destepte pe la noi, capabile sa modereze calitativ o emisiune, fara coafuri si toale scumpe pe ele.

So, what do you think ?