fbpx

Centrul de Deservire Orange

Astăzi am fot la Centrul de Deservire a Abonaţilor Orange, care se află lângă intersecţia străzilor Alecu Russo şi bulevardului Moscova. Straşnic.

Scopul vizitei a fost trecerea de la Abonament la pachetul Pre Pay. Simplu.

Am aşteptat să îmi vină rândul. M-am apropiat de consultant, un domnişor de vreo 23 de ani. I-am spus că am venit să fac trecerea de la abonament la Pre Pay. El a ieşit într-un cabinet pentru a duce nişte acte. Eu îi vorbesc şi el se întoarce şi pleacă. Fără nici un cuvânt. Cred că aşa l-au învăţat. Revenind îmi spune „Добрый день”. I-am răspuns „Bună ziua”. M-a înntrebat „Pe ce mă jelui”. Parcă aş fi fost la doctor. I-am spus. Mi-a spus care sunt condiţiile. Am achitat. Casieriţa a fost amabilă până la momentul în care i-am spus pentru ce trebuie să fac achitarea. După ce i-am adus cecul, mi-a spus că sunt liber. Parcă eram la poliţie.

Nu cred că la Orange nu sunt oameni mai simpatici, mai amabil şi mai deştepţi. Eu cred că ei ar trebui să reprezinte comapnia în relaţiile directe cu clienţii. Sunt destul persoane amabile la Call Centru. Întotdeauna răspuns plăcut şi fără trimiteri. Îmi pare rău că în cele câteva rânduri nu am folosit cuvântul ce defineşte un animal domestic cu coarne. El l-ar descrie foarte bine pe consultantul Orange care mi-a perfectat contractul.

Trăim în Republica Moldova. Ţara tuturor posibilităţilor.

P.S. Azi e ziua de naştere a tatălui lui Паша Чоричь. FELICITĂRI!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


2 Comments

  • simici |

    da nu e nimic straniu. eu is client vechi al orange (voxtel) si am avut de multe ori confruntari cu lucratorii lor. de fiecare data ei nici nu stiau ce sa-mi rapunda cu toate ca eu le adresam intrebari simple.

    de asemenea birocratismul lor tot ma omoara: scrie cerere pentru asta, scrie cerere pentru altceva s.a.m.d.

    un singur lucru nu inteleg – daca prinesti bani buni (da ei au bani buni) apu de shi nu fashi treaba… eu personal i-am auzit pe vreo doi ca salariul e bun dar nu-ni place…

    p.s. am un mesaj pentru Жэня fa un act de caritate/vino si preda la facultate

  • Pavel Ciorici |

    ziua tatalui de fapt e pe 25… dar a ales sa o sarbatoreasca simbata, pe 26 🙂

    P.S. stiai ca pe tataul meu tot Pavel il cheama? 😀

So, what do you think ?