fbpx

Cine e Iuda în Republica Moldova?

Privesc la eutv înmânarea premiilor „Inima de Aur” a Fundaţiei pentru Democraţiei Creştină. Mă bucur că gândesc în română şi că „русский мат” îmi e străin. Prezentatori: Andrei Porubin şi Angela Aramă. De Porubin nu am ce spune. I s-a plătit. Îşi face treaba. Referitor la deputata Aramă, fostă jurnalistă, insist, fostă jurnalistă, am unele rezerve. Ar fi bine să întrebaţi foştii ei colegi de la Teleradio Moldova.

Cu cât te-ai vândut Iuda?

P.S. La eveniment erau prezenţi şi alţi membri PPCD.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


4 Comments

  • Dumitru |

    Am auzit o data o fraza (proverb, whatever): Nu faci din cucos gaina / Ca din curva gospodina. Cred ca ii descrie pe astia de la PPCD. Si se mai cred crestini, pe naiba.

  • victor |

    Presedintele Fundaţiei pentru Democraţiei Creştină este Vlad Cubreacov.

  • Alexei Dumitru |

    Nu e nevoie sa o umiliti atit de mult aceasta femeie.Recunosc, am avut si eu indoieli in privinta ei,pina cind personal mi-a raspuns ca:Meseria mea de jurnalist nu mi-o poate lua nimeni, dar odata angajandu-ma in politica e putin probabil ca voi reveni la TV in vechea mea postura. Acum am incheiat o etapa in viata mea, am intors foaia, cu tristete, desigur, si acum sunt absorbita nu mai putin ca inainte de alte responsabilitati.

So, what do you think ?