fbpx

De ce mi-am făcut blog

Ideea lansării unui blog mi-a venit demult, de prin luna septembrie 2006. Dar nu aveam destule cunoştinţe în administrarea unui blog pentru a mă apuca serios de treabă. Anume din această cauză am lansat, împreună cu un grup de studenţi (catastrofe) un blog al studenţilor Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării.

Pe parcursul celor câteva luni de existenţă, blogul a devenit interesant pentru publicul ţintă, studenţii facultăţii. Comunicarea interstudenţească virtuală a prins amploare, de aceea consider că studenţii-catastrofe pot administra şi singuri blogul, care le aparţine de fapt.

Ce voi scrie în această agendă?

Voi încerca să îmi expun gândurile şi ideile despre ceea ce se petrece în jurnalism, mai ales acel electronic, virtual. Un alt obiect al intereselor mele este studiul publicitar şi PR. Pe lângă acestea voi încerca să scriu pe blog paragrafe şi teze din studiul meu de doctorat.

Sper să vă placă.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?